اگر صداي خوبي داريد و با صدايتان کار ميکنيد (خواننده، آوازه خوان، دوبلور، مجري و …) و در عين حال دندان هاي کج و ناصافي داريد، احتمالا اين سوال در ذهن شما نقش  بسته باشد که آيا آواز خواندن و ارتودنسي با هم تداخل دارند يا نه؟ آيا ارتودنسيبراي صداي شما مضر است يا نه؟ اين دو چه تاثيري بر هم ميگذارند؟ و آيا من ميتوانم تحت درمان قرار بگيرم؟ با ما همراه باشيد تا در اين مقاله به اين موضوع بپردازيم.


چه ارتباطي بين نحوه تکلم و ارتودنسي وجود دارد؟


مهمترين کاري که يک متخصص ارتودنسي انجام ميدهد برطرف کردن مشکلاتي است که روي تکلم، جويدن، ظاهر صورت، عملکرد فک ها و دندان ها تاثير ميگذارد. کراس بايت، آندربايت، اوربايت، کراودينگ و شلوغي دندان ها، فاصله بين آن ها و … از جمله اين مشکلات هستند که به خصوص تکلم و آواز خواندن را با مشکل روبرو ميکنند.


متخصص ارتودنسيبراي اصلاح طرح لبخند شما از دستگاه هاي ارتودنسي استفاده ميکنند و بعد از اصلاح آن ها، شما ميتوانيد بهتر بجويد، بهتر صحبت کنيد و لبخند زيباتري داشته باشيد. با اين تفاسير و زماني که تکلم و قدرت بيان ما بهتر ميشود، قطعا اگر آوازه خوان و يا خواننده باشيم قدرت صداي ما بهتر شده و ما ميتوانيم بهتر بخوانيم. بنابراين ميتوان بين آواز خواندن و ارتودنسي يک ارتباط قائل شد. به اين شکل که ارتودنسي ميتواند باعث بهبود آوزا خواندن و خوانندگي شود.


تاثير ارتودنسي نامرئي يا اينويزيلاين روي صدا


اينوزيلاين ها يا (Invisalign) از محبوبترين دستگاه هاي ارتودنسي نامرئي هستند. اين دستگاه ها با نام پلاک شفاف ارتودنسي نيز شناخته شده هستنند. و از انجايي که شفاف و همرنگ دندان هستند معمولا توسط بزرگسالان مورد استفاده قرار ميگيرند.


برخلاف ارتودنسي ثابت با بريس هاي في که ميتوانند کمي روي صحبت کردن و آواز خواندن تاثير بدي بگذارند، اما ما چنين چيزي را در خصوص ارتودنسي نامرئي با اينويزيلاين ها نداريم. لابد ميپرسيد چرا؟ چون حتي اگر نتوانيد با اينويزيلاين ها با تمام پتانسيل آوايي خود آواز بخوانيد ميتوانيد حين تمرين آن ها را بردايد و بلافاصله بعد از تمام شدن آواز خواندن، دوباره آن را سرجاي خود بگذاريد.


تاثير ارتودنسي بر تن صدا و نحوه صحبت کردن

ارتودنسي ,ها ,آواز ,يا ,خواندن ,دندان ,آواز خواندن ,خواندن و ,و ارتودنسي ,تکلم و ,بعد از
مشخصات
آخرین جستجو ها